Blogg, långbollar och guldkorn

...så har han då tagit till sig det så förhatliga bloggandet. Bara ordet BLOGG leder till kväljningar, sura uppstötningar och gaser i magen. Detta till trots sitter han då nu och författar sin första text till sin alldeles egna blogg.

 - Hur kommer då denna blogg att te sig?
Framförallt kommer det fokuseras på långbollar, framåtanda, sega gubbar och diversearbetare från Sveg. Med andra ord lite av varje och mer därtill. För att få lite fason på själva bloggen så här inledningsvis kan en kort betraktelse vara passligt:

I min barndoms Vimmerby debatteras det livligt om än det ena, om än det andra, så som brukligt är då bönder råkas och språkas. Förnärvarande domineras debatten av bland annat byggandet av en ny "arena" för fotboll, då den nuvarande drabbats av mögel, dåligt spel och på tok för mycket kommentarer angående domarens låga nivå, samtidigt som självkritiken mot det egna spelet lyst med sin frånvaro.
 
Debatten kring en nybyggnation berör främst själva läget; var spektaklet ska smällas upp. Nu bör det dock läggas in en liten brasklapp här: De boende i Vimmerby består förnärvarande grovt hugget av: Gördis, 80 och Majsan, 45, precis nyklippt 1988, två inavlade bröder, några EPA-raggare, ett paket grovsnus, samt en halt Boxer vid namn Julle. Frågan är då om det ska vara tvunget att till oändligheten diskutera var man bland de tre husen ska placera en gräsplätt med en träbänk bredvid?!

Nu undrar säkert gemene man vad detta hade med bloggande och andra värdsliga frågor att göra? Svaret på den frågan står skrivet i stjärnorna, men en sak är säkert. Denna blogg kommer mest troligt bli något slags dravel och meningslöst pladder där det med lite tur kan komma ett guldkorn någon gång av tusen.