Onaturligt...

Någon som sett sådana där tv-program från det förlovade landet i väster? Sådana där program där programledaren anses vara synsk och i publiken sitter förväntasfulla äckelfeta, överspacklade amerikanska ragator och bara väntar på att de ska få försonas med uncle Theodore. Jävlar vad jag avskyr dem. Programledaren som vi kan kalla Jorge, eftersom han är som de säger hispanic och vet hur utnyttja alla dessa idioter i det förlovade landet i väster, ställer sig och frågar publiken:
- Är det någon närvarande som nyligen förlorat någon närstående? Jag har en känsla av det här nämligen.
Eftersom allt är relativt när det gäller tid och rum och begrepp som närstående skriker mer än halva publiken ut i falsett som voro de stugna grisar. Jorge fortsätter sin utfrågning:
- Jag får kontakt! Jag FÅR kontakt med en vålnad! Det är en man! Han heter: Paul? Peter? George? sir Alec Guiness?
Eftersom det är fullt normalt vanliga namn går nu 1/4 av publiken upp i skakande extas. Jorge känner sig nöjd. Han fortsätter:
- Det verkar som om personen haft en dispyt med någon av er här i publiken?! Stämmer det?
Eftersom man kan ha en dispyt gällande allt från vem som ska diska till vem som egentligen bär ansvaret för att Mohammed Atta flög rakt in i ett av de två tornen, ställer sig nu en blond, märkbart tärd kvinna upp och tårarna sprutar. Jorge går fram till henne och undrar om det är henne som vålnaden vill kontakta och söka försoning med. Kvinnan försöker behärska sig och lyckas mellan hulkningarna få fram att hennes nästkusin, som ju hette Peter i andranamn och dog i en bilolycka för tiotalet år sedan, och hon bråkade om vems den gröna nallen egentligen var när de var små. Jorge säger att Peter förlåter henne och att han i framtiden kommer att vaka över kvinnan från andra sidan. Kvinnans glädjetårar forsar ner på kinderna och hon sätter sig tungt. Publiken är tagen. Hur gjorde Jorge? Fantastiskt att kunna prata med folk på andra sidan. Uj! Idioter...

Tacka vet jag program som verkligen tar tag i sådant som är onaturligt:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback