Bröllopskonspiration

Erkänn att ni tittat på bröllopsfoton någon gång i en lokaltidning. Då har ni säkerligen uppmärksammat samma underliga fenomen som jag. Hur kommer det sig att brugummen snudd på alltid ser ut som om han nyss klivit ut ur dagcentret med den dagliga verksamhetens meningslösa arbete med sortering av skruvar eller dylikt?
 


Han står där med sin dubbelhaka, kraftigt begynnande flint, iförd ett par snajdiga glasögon inhandlade hos Optiker Sahlgren oktober '95 och ler sitt allra fånigaste leende. Bredvid honom står så bruden. Hon matchar honom inte alls. Hon är i princip hur snygg som helst och skulle om hon var vid sina sinnens fulla bruk kraftigt kunna vägra att delta på samma kort som den ärkemupp hon uppenbarligen gift sig med . Troligen sker det misstag i princip varje gång brudpar ska fotograferas, par blandas samman eller något åt det hållet. För så pass välutrustade eller intelligenta kan inte alla dessa mongomän vara så ojämnheterna i utseende jämnas ut. Det finns ingen möjlighet.

För rent ärligt? Hur ofta ser du så pass missmatchade par när du går en helt vanlig dag på stan? Aldrig, aldrig, aldrig, är mitt svar. De finns inte. Det är någon slags jävla konspiration. Nu gäller det bara att ta reda på varför och vad för syfte konspirationen har?! Säkerligen världsherravälde...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback