Ny arena 2031

Jaha. Här har man gått i väntans tider och bara gottat sig åt att allt var klart. Bygglovet saknades bara senn var det till att smälla upp arenan. Helt plötsligt flyttas datumet för byggstart fram gång på gång på gång. Samtidigt läser man i Brasse-Lasses och kapten Rydströms bloggar att "just nu pågår förhandlingar mellan KFF och Sveafastigheter om hur arenan ska se ut på insidan". De hade suttit i möte och diskuterat hur de inre faciliteterna skulle se ut. Men hallå?! Hallå? Var inte allt sådant klart?! Vad pysslar de med. Här basuneras det ut att en ny arena ska stå klart alldeles precis strax och så är de fortfarande i beslutsfattartagen. När ska skopan sättas i backen?



Kalmars invånare måste lära sig att Kalmar bara är ett ställe där folk stannar och gör sina naturliga behov på väg mot den soliga semestern på Öland. Ingen bryr sig om Kalmar. Kalmar är ett svart hål på kartan. Sedan kan man stoltsera hur mycket man vill med en anrik historia. Om ingen jävel känner till att Kalmar existerar spelar det ju ingen roll. Syns man inte finns man inte heter det ju. Och är det något som skulle sätta Kalmar på kartan är det om man snabbt och smärtfritt hade fixat en ny fin arena, före alla andra klubbar i Sverige. Nu spricker väl det. Fördelen är kanske att ingen har en aningen om vad som händer i Kalmar, så all svår byråkrati och andra seglivade kommunprocesser går näringslivet förbi. Tur är väl det.

Men. Om man hade lyckats hade det visat att Kalmar som stad har driftiga invånare som vill utveckla regionen och gå framåt. Företagare och näringsliv hade fått upp ögonen för Kalmar. Nu kommer det på sin höjd byggas ett Max eller så. Och fetma är inget Kalmarborna behöver mer av om man säger.

Jag hoppas innerligt att FF idag mot Bajen överskuggar min besvikelse över hur illa detta trots allt verkar skötts...

Kommentarer
Postat av: Litmanen

Hahaha! Men det är gott med hamburgare, glöm aldrig det!

2007-07-11 @ 17:05:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback