Två gäng

Vi var ett gäng. Vi gick på Mc Donalds. Det var rätt sent för att gå dit och äta. Det var faktiskt ganska nyss. Alltså cirkus rätt så precis strax efter 22. När vi så äntrar Mc Donaldset sitter det ett annat gäng där inne. Vårt gäng blir alldeles till oss; börjar tissla och tassla, småfnissa och beter oss allmänt som tjejer i 8-årsåldern. Det andra gänget äger mer eller mindre Mc Donalds. För att de var hemska Hells Angels undrar ni, eller kanske några fräsiga bandanakillar med ursprung i Chile som inte drar sig för att "cutta" dig om du säger något hemskt om deras mor? Icke! För en kalmarbo var det de största av största som satt där inne på ett sunkigt Mc Donalds: Brassarna, med Cesar Santin i centrum! 

Kalmar FF:s brassar sitter alltså där och firar segern med ett klabb svettiga hamburgare. Vi förundras. Dock inte alla. När vi fått våra beställningar och satt oss till bords säger en i vårt nu inte alltför sturska gäng, till stor del bestående av illaluktande ölänningar:
- Killar! Är det inte brassarna...?!
- Jo, vilka trodde du det var då?
- Ett gäng negrer som bara satt där...

Skrattsalvorna haglade. Sedan kom Rydström in. Beställde en kaffe. Gav oss en blick. Vi tystnade, tackade för oss och gick hem...

Kommentarer
Postat av: Kalle #6

Vem sa det egentligen?

2007-10-01 @ 23:11:46
Postat av: Caniggia

Inga namn, men vi kan kalla honom Gurra...

2007-10-01 @ 23:40:33
Postat av: Dan

Varför e jag inte förvånad! Gurra i Robinsson eller nån annan såpa skulle ju vara underbart!!

2007-10-02 @ 10:22:16
Postat av: Hilda

Hahahaha!

2007-10-03 @ 22:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback