Solen och (s)köldens tecken

En dag i solens tecken. Det var varmt så det stod härliga till. Kaffe och sollapande i glada vänners lag mest hela dagen. Därefter vankades det pisk för 'Mjölkkossan' från Helsingborg under kvällen. Trots att termometern visat 20 grader i skuggan under dagen var så gott som alla mycket rutinerade och kom i tjocka jackor, tröjor, vantar, raggsockor och mössor. En person trodde dock att det även skulle fortsätta att vara varmt när solen gick ner. Ack så fel han hade. Och som han fick höra det sen. Skratten värmde dock för oss andra eftersom ju skadeglädjen är den sanna glädjen. Att sedan KFF med bröderna Elm i spetsen smiskade till Helsingborg gjorde ju även det sitt till...

Värt att notera under matchen var följande meddelande från speakern:
 - En upphittad plånbok återfås vid speakerbåset mot beskrivning.
Tiden går och några minuter senare säger speakern samma sak ännu en gång. Det verkar dock inte som att någon är speciellt intresserad av den där plånboken för när matchen börjar närma sig slutet kommer meddelandet:
- En upphittad plånbok återfås vid speakerbåset mot beskrivning.
Kort därefter kommer ett meddelande till en Oscar Jansson:
- Du har en plånbok att hämta vid speakerbåset...
Det är inte bara på Öland som intelligensnivån är under all kritik, ej heller kalmariterna framstår speciellt ofta som några hjärnkirurger.


Kommentarer
Postat av: Bitter tant.

Dagens ris går till samtliga åsgårdare som passerade Norra vägen på väg från Fredriksskans. annars e Kalmarkvällar såndär läskigt öde men inte när ja jag skulle cykla sönder min rekordtid från tåget o hem.
Stryk skall alla glada KFF-fans ha.

2008-04-23 @ 21:36:58
Postat av: Hilda

Eller så var han från öland...

2008-04-24 @ 09:35:09
Postat av: martin

vilka jädrans bönder dem röa är...vänta bara tills de himmelsblå sprider sina vingar över skansen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback