Zengin till Gent

Jorå. Kalmar FF ångar på. KAA Gent visade sig vara en rätt så läcker tårtbit för FF. 4-0 rakt upp i röven på belgarna, som påminde inte så lite om Bajen både på planen och i efterspelet. De såg ut att ha en hel del bollkvalité i laget, men till syvende og sidst slogs det mest höjdbollar in mot Kalmars fyrtorn, som enkelt tjongade upp bollen igen. Efter matchen lät det som det var självaste Erkan "Hej-jag-vill-bli-utomlands-proffs-gärna-i-något-soligt-land-men-jag-är-för-dålig" Zengin, som raljerade när Gents kapten tog till orda: - Vi är egentligen ett bättre lag och en annan dag hade vi slagit dem ganska lätt. De var tunga att möta och de var starka på fasta situationer och äckligt effektiva. Planen var ganska dålig också och det blåste väldigt mycket... ... ...

Känns tugget igen? Samma bjäffs som hörts i flera år från lag som gått på pumpen när de mött Kalmar. Vädligt lustigt att det i princip alltid låter så. Möjligen kanske Zengin skulle passa bra i Gent. Något för hans agent att kolla upp: om Gent är intresserade av en halvhyffsat, kasst, medioker allsvensk-fotbollssparkare.

Nu väntar riktiga UEFA-cupen. Hemma. I Borås. Borta. I Borås. Knalleland. Borås...


Kommentarer
Postat av: Smeg Boy

Alltid trevligt att läsa dina välskrivna funderingar om smått & stort i tillvaron. Särskilt kanske om Kalmar FF (eller så kan det bero på att jag e fredags-tipsy & pallar skriva en kommentar just idag), detta sketlag som av någon anledning, och på senare år, börjat dansa med de stora elefanterna.



Jag minns en tid i min finniga (och sängklädesejakulerande) ungdom då man skrattade åt kalmariterna när de viftade med sina Fejk-Aftonbladet-löpsedlar: "Kalmar i allsvenskan igen". För man visste ju att de skulle åka ur året därpå. Men så är det inte längre. Eller som en vis man sade: Förändring är Förnedring.



Tack förresten för No milk today, den var skoj!

2008-08-29 @ 14:51:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback