Vilskitarens bibel

Vilskitning. Jag är inte mycket för vilskitning. Tvåan ska gå fortare än ettan liksom. Sitta och tröka i timmar är inte min grej. Det finns roligare ställen att spendera sitt liv på än toaletten, dessutom finns det långt mycket trevligare sysselsättningar att ta sig för; om man så säger.

Hur som har vilskitarens bibel kommit ut så här i stundande EM-tider: aftonblaskans stora EM-bilaga. Ödmjukt döpt till -- EM-bibeln. Som vanligt är den fylld med kuriosa om deltagarländerna, faktafel och en och annan subjektiv bedömning. Bland annat betygssätts samtliga spelare i vanlig ordning. Niclas Alexandersson har fått ett betyg han också. Det blev inte lilla c i uppförande direkt. Han är ju så snäll och trevlig den där Alexandersson. Men det blev hela tre plus. En, två, tre. Tre plus. Han är bra den där Alexandersson. Tre plus. Andra spelare som fick tre plus är bland andra: Deco, Materazzi, Dirk Kuyt, Zambrotta, Cassano, Evra, Gattuso, Capdevila. Den siste kommer antagligen också spela back -- precis som Alexandersson. Tre plus. Ja!

Daniel Andersson fick två plus. Två plus är inte speciellt mycket. Bland andra spelare som fick två plus precis som sidleds-Danne märks till exempel: Jermaine Jones, Sagnol, Govou, Landzaat, Senderos, Fabio Grosso och Aquilani. Daniel Andersson. Wee! Påpekas bör att ingen svensk fick ett plus. Ingen! För en sådan som Andreas Granqvist är ju "bra på huvudet" bara för att nämna en spelare i det svenska laget. Tydligen inte tillräckligt bra för att ta en plats i Wigan dock. Men. Enligt vilskitarbibeln är Granqvisten bättre än Hollands Boulahrouz, eller turkarnas Cetin, vilka bara fick ett litet ynka plus. Bara för Sevilla och Galatasaray att hosta upp pengarna som behövs för att värva ett fyrtorn på 2,012, vars styrka är att vara bra på huvudet. Heja!

Kommentarer
Postat av: Jessica

allt bra i värmen? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback